Студентська закуска в лаваші

  • підготовка:

    5 хв

  • приготування:

    10 хв

  • загальний час:

    15 хв

  • кількість порцій:

    1

Швидкий і зручний перекус – лаваш «Студентський». Страва не претензійне, готується просто, але це не применшує його смакових достоїнств. Якщо умови на роботі не дозволяють вам повноцінно пообідати, такий лаваш стане прекрасною альтернативою.

Лаваш тонкий білий прісний хліб, батьківщина якого Вірменія. У перекладі з тюркського «лав-аш» означає «хороша їжа». І правда, непогана, оскільки зробити з нього можна величезна кількість страв.

лаваш

Лаваш – це не тільки вірменська кухня, але ще турецька і азербайджанська. У нашій країні його продають в поліетиленових пакетах, так як на повітрі він дуже швидко висихає. До речі, висохлий лаваш теж можна їсти, і зберігається він у такому вигляді дуже довго.Різні рецепти з лавашем можна винаходити самостійно. Лаваш хороший для того, щоб в нього що-небудь загортати. Давайте приготуємо з них смачну «ссобойку» на роботу.

Для страви потрібно:

  • лаваш;
  • цибуля ріпчаста;
  • печінкова (ліверна) ковбаса.

Цибулю дрібно наріжте і обсмажте до золотистого кольору. Печінкову (ліверну) ковбасу очистити від оболонки, наріжте, додайте до цибулі і обсмажте ще 2-3 хв. Остудіть, намажте рівним шаром на лаваш, скрутіть рулетом.

закуска в лаваші

Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *