Шоколадно-ягідні тістечка

  • підготовка:

    15 хвилин

  • приготування:

    25 хвилин

  • загальний час:

    40 хвилин

  • кількість порцій:

    4

Хочете себе побалувати? Пропонуємо приготувати ніжні шоколадні тістечка з ягодами.

Чарівний десерт, в якому поєднуються терпкий смак гіркого шоколаду і свіжість ягід, напевно припаде вам до смаку. І готувати його – одне задоволення: все дуже просто і швидко.

Інгредієнти:

  • 200 грамів темного шоколаду
  • 250 грамів маргарину або вершкового масла
  • 1,5 склянки коричневого цукру
  • 4 яйця
  • 1,3 склянки борошна
  • 0,25-0,5 ч. л. розпушувача тесту
  • 0,3 склянки какао
  • 1 склянки малини і чорниці (можна використовувати як свіжі, так і заморожені ягоди)

Приготування:

1. Шоколад подрібніть і покладіть в невелику каструлю.

2. Додайте маргарин або масло (фото 1) і нагрівайте, перемішуючи, поки шоколад не розплавиться.

Фото 1

3. Перекладіть розтоплений шоколад в чашу, засипте цукор (фото 2).

Фото 2

4. Додайте збиті міксером яйця (фото 3).

Фото 3

4. Борошно просійте через сито, змішайте з розпушувачем і какао. Висипте в чашу до шоколаду.

5. Все ретельно перемішайте (фото 4).

Фото 4

6. Тісто вилийте в формочки для випічки (фото 5), прикрасьте ягодами.

Фото 5

7. Випікайте в духовці при температурі 180 градусів 25 хвилин.

8. Подавайте теплими або холодними з кульками ванільного морозива.

Приємного апетиту!

Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *