Холодний суп з редисом і селерою

  • підготовка:

    10 хвилин

  • приготування:

    5 хвилин

  • загальний час:

    15 хвилин + 2-3 години на наполягання

  • кількість порцій:

    4

Смачний і корисний рецепт літнього першого страви.

Якщо борщ або готувати окрошку не хочеться, скористайтесь нашим рецептом іншого холодного супу. Приготоване на йогурті страва припаде до смаку навіть привередам і гурманам!

Інгредієнти:

  • 600 мл натурального йогурту
  • 200 мл води (можна газованої)
  • 5 штук редиски
  • 2 стебла селери
  • 2 невеликих огірка
  • 3 ст. л. оливкової олії
  • по 1 ч. л. мелених зіри і коріандру
  • невеликий пучок м’яти
  • петрушка
  • сіль, перець – за смаком

Приготування:

1. Змішайте йогурт з водою, додати зіру, коріандр, сіль, перець, оливкова олія, дрібно нарубану зелень.

2. Все перемішайте і поставте в холодильник на 2-3 години.

3. Селера і огірки наріжте дрібними кубиками, редис – кружечками.

4. Нарізані овочі змішайте з охолодженої йогуртовій основою, прикрасьте листочками м’яти і петрушки.

Приємного апетиту!

Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *