Фаршировані грибами баклажани – золота осінь на вашому столі

  • підготовка:

    15 хвилин

  • приготування:

    15 хвилин

  • загальний час:

    30 хвилин

  • кількість порцій:

    8

Готуємо ситну закуску з дарів осені.

У цьому простому блюді містяться основні речовини, необхідні організму: білки, рослинні волокна, вітаміни і мікроелементи, поліненасичені жирні кислоти.

На приготування закуски вам знадобиться близько 30 хвилин, а її смак перевершить всі ваші очікування.

Інгредієнти:

  • 1 кілограм баклажанів
  • 1 цибулина
  • 200 грамів свіжих грибів
  • 1 куряче яйце
  • 300 мл натурального йогурту
  • сіль, перець – за смаком
  • рослинна олія – для фритюру

Приготування:

1. Розріжте баклажани уздовж на дві половинки, вирізати частину м’якоті з середини.

2. Обсмажте половинки баклажанів у фритюрі з рослинної олії.

3. Гриби переберіть, відваріть в підсоленій воді до готовності і наріжте на невеликі шматочки.

4. Цибулю подрібніть і обсмажте на рослинному маслі до золотистого кольору.

5. Змішайте цибулю, гриби, м’якоть баклажана і сире яйце, посоліть і поперчіть за смаком.

6. Заповніть половинки баклажанів отриманим фаршем.

7. Викладіть баклажани на змащене маслом деко і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.

8. Подавайте баклажани з натуральним йогуртом.

Приємного апетиту!

Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *